R-X670GE

Japánban gyártott hűtőszekrényeink innovatív funkciókkal vannak felszerelve

A Hitachi legfejlettebb, szabadalmaztatott technológiáira támaszkodunk, és megelégedésünkre szolgál, hogy környezetbarát hűtőszekrényeket bocsáthatunk vásárlóink rendelkezésére.

Az egyedi platina katalizátornak köszönhetően a vákuum- és az Aero-care zöldségtároló rekeszekben tárolt ételek tovább megőrzik frissességüket. A vákuumos szigetelőpanelek és a továbbfejlesztett hideglevegő-visszaforgató rendszer egymást kiegészítve energiahatékonyabb működést eredményeznek.

A Hitachi Japánban gyártott, esztétikus formavilágú hűtőszekrényei tökéletesen illeszkednek a jövő intelligens és innovatív otthonaiba.

A Hitachi termékei kifejezetten Önnek készülnek.

Vákuumrekesz

A frissesség-megőrző technológia 0,8 atm-es vákuumot tart fenn *

A Hitachi egyik legújabb és leginnovatívabb technológiája, a zárt rendszerű, nyomásálló vákuum tökéletes tárolási feltételeket alakít ki és tart fenn. A vákuumszivattyú a levegő kiszivattyúzásával és az oxigénszint csökkentésével éri el a körülbelül 0,8 atm-es (légkörinél alacsonyabb) nyomást.

* A vákuum kifejezés olyan térre utal, amelyben a nyomás a légnyomás értékénél alacsonyabb. A vákuumrekeszben a nyomás értéke megközelítőleg 0,8 atm, amely a légnyomásnál alacsonyabb, ezért a Hitachi vákuumként hivatkozik rá.

Aero-care zöldségtároló rekesz

Friss gyümölcsök és zöldségek a platina erejével

Aero-care zöldségtároló rekesz platina katalizátorral

A platina katalizátorral felszerelt, egyedi kialakítású rekesz megőrzi a zöldségek és gyümölcsök frissességét és vitamintartalmát. A továbbfejlesztett, légmentes lezárás növeli és szabályozza a páratartalmat.

Fagyasztórekesz

Fagyasztás alacsony hőmérsékleten

A Hitachi automatikus jégkészítő rekeszével és többrétegű, nagy űrtartalmú tárolóterével a fagyasztás sem jelent kihívást.

Tökéletességre tervezve

Tökéletességre tervezve

Praktikus automatikus ajtó

Az automatikus ajtónyitó technológia minden eddiginél könnyedebb használatot tesz lehetővé. A telepakolt hűtőszekrény és fagyasztórekesz egyetlen gombnyomással, automatikusan nyitható.

Bővebb információért töltse le LETÖLTHETŐ ANYAGOK
Letöltés